040 538 3001

Salonki Mintissä

Henkilökunta

Liisi

Liisi omistaja, yrittäjä, kosmetologi, sertifioitu PhiBrows microblading-artisti, ripsiteknikko (parturi-kampaaja)

Mahtavinta työssäni on saada asiakas tuntemaan itsensä rentoutuneeksi ja kauniiksi. Haluan tuoda arkeesi luksusta ja jaksamista. Tahdon toteuttaa ihmisten unelmia, haaveita ja toiveita kauneuteen liittyen. 

Asiakkaat palvelen aina yksilöllisesti suurella lämmöllä ja ilolla. 

Olen työssäni tarkka ja vastuullinen. Laadukas työnjälki on minulle asiakastyytyväisyyden ohella ykkösprioriteetti ja kouluttaudunkin jatkuvasti, jotta pysyn alan uusimpien trendien ja tekniikoiden mukana.

Liisi: 040 833 3229

Jutta

Omistaja, parturi-kampaaja, kosmetologi sekä ripsiteknikko

Työssäni rakastan sen monipuolisuutta, jatkuvaa itseni kehittämistä sekä oman kädenjälkeni näkemistä.

Töihini suhtaudun intohimoisesti. Olen rauhallinen, huumorintajuinen, tunnollinen, sekä pikkutarkka perfektionisti varsinkin raidoitustöiden ja ripsienpidennysten suhteen.

Tärkeintä minulle on asiakkaan tyytyväisyys, se saa minut kehittymään alan huipulle.

Jutta: 050 599 9657

Ella

Koulutettu kynsi- ja ripsiteknikko.

Kokemusta kynsien parista on kertynyt jo yli viiden vuoden ajalta. Ripsiin kouluttauduin keväällä 2020, sillä halusin haastaa itseäni ja kehittää osaamistani muillakin kauneudenhoitoalan osa-alueilla.

Olen aito, avoin sekä iloinen tyyppi.
Pidän työssäni erityisesti työn luovuudesta sekä erilaisista asiakaskohtaamisista. Asiakkaan tyytyväisyys ja laadukas työn jälki on minulle tärkeintä.
Tavoitteeni on kohdata jokainen asiakkaani yksilöllisesti niin, että heillä on kuulluksi tullut ja rento olo kanssani.

Jos kysyttävää niin ole minuun rohkeasti yhteydessä!

Tervetuloa palveluihini!

Ella: 044 311 4053

Milka

Parturi-kampaaja

Parasta työssäni on päästä tuottamaan iloa asiakkaille, niin arjessa kuin juhlassa.

Työn monipuolisuus kiehtoo, sillä yksikään työ ei ole ikinä samanlainen ja se juuri onkin mahtavaa, kun pääse toteuttamaan laidasta laitaan erilaisia hiuksia.

Lempitöitäni ovat värjäykset ja parturityöt. Etenkin erilaiset raidoitukset ovat lähellä sydäntäni. 

Vahvuutena minulla on monipuolisuus osaamisessa, sekä vankka kokemus alalta.

Jatkuva kouluttautuminen mahdollistaa ammattitaitoisen ja huolellisen palvelun kaikenlaisille asiakkaille. 

Lämpimästi tervetuloa penkkiini. 

 

Numero: 040 8318251

Tarinamme

Eräänä päivänä elokuussa 2015, oli jännittävä hetki. Lempääläläinen Liisi ja Vesilahtelainen Jutta olivat aloittamassa parturi-kampaaja kosmetologi koulun Pyynikillä. Kaikki oli uutta ja tuntematonta. Liisi oli eksyksissä eikä löytänyt koululle. Ainut kenet Liisi tiesi yhteisten tuttujen kautta oli Jutta. Liisi soitti Jutalle ja avulias Jutta juoksi apuun. Tästä alkoi yhteinen matkamme.
Aloitimme alalla työskentelyn itsenäisinä yrittäjinä ja kouluttautumisen erikoispalveluihin jo koulun ohella. Valmistumisemme jälkeen Jutta oli yrittäjänä ensin kampaamossa, josta siirtyi ripsien pariin Lempäälään. Liisi oli yrittäjänä omassa kotiripsistudiossaan Tampereella ja Lempäälässä, sekä teki kosmetologin ja ripsiteknikon töitä kauneushoitolassa toiminimellään.

Jutta oli nähnyt unta, että perustaisi Liisin kanssa yhteisen liikkeen. Molemmat naureskeli asialle. Vuosi myöhemmin Molemmilla oli vahva halu edetä urallaan ja lähteä kokeilemaan omia siipiään. Huoltaessamme toistemme ripsiä, aloimme haaveilemaan yhteisestä unelmastamme: ikiomasta salongistamme.
Palaset alkoivat loksahtamaan kohdilleen ja Salonki Mintissä sai alkunsa.

Tiedätkö mitä ”mintissä” tarkoittaa?

Mikäli sana ”mintissä” ei kerro sinulle mitään, niin avaamme sitä hieman: ”mintissä” tarkoittaa yhtäkuin viimesen päälle, huippukunnossa tai hyvin laitettu. Sana on tullut tutuksi vuosien varrella, kun te asiakkaat sanotte todella usein, että ”Ripset taas mintissä kiitos!”, ”Nyt on taas hiukset mintissä.” ”Ihanan pehmeäksi tuli iho, ihan mintissä taas.” Siksipä se kuvastaa hyvin sitä, mitä haluamme viestittää työmme jäljellä ja palvelulla. Halusimme logon väreiksi kultaista ja viininpunasta, vaaleanpunaista, koska ne viestivät meille energisyyttä, eleganttia, luxusta, laatua sekä hemmottelua ja rentoutta. Toivomme, että nimi jää mieleenne. ❣️

Yhteystiedot

salonkimintissa@gmail.com
040 538 3001

Osoite

Teiskontie 20, 33540 Tampere

 

Seuraa