040 538 3001

Kauneushoitola Tampereella

Kampaamo ja kauneuspalvelut Sinulle joka arvostat laatua.

Täyden palvelun kauneussalonki

Olemme täyden palvelun kauneussalonki hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen Kalevassa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa sinulle rentouttavan ja laadukkaan palvelukokemuksen.

Korkealaatuista kauneudenhoitoa Tampereella kokonaisvaltaisesti. Tarjoamme sinulle yksilöllisesti palveluita päästä varpaisiin.

Valitsemme kasvohoidoissa sinun ihollesi parhaimmat hoitotuotteet ja toimenpiteet. Meillä on paljon kokemusta, koulutusta ja osaamista ihon sokeroinnista ja karvanpoistoista. Saat meiltä myös jalkahoidot ammattitaidolla tehtynä sinun tarpeesi huomioiden.

Hiuksissa olemme erikoistuneet skandinaavisiin hiuksiin. Toteutamme erilaisia värejä ja leikkauksia. Seuraamme trendejä ja käytämme markkinoiden parhaita tuotteita. Jos kaipaat päivitystä hiuksillesi, autamme sinua löytämään sinun kasvoillesi sopivat värit ja leikkaukset.

Teemme rakennekynsiä ja ripsienpidennyksiä vuosien kokemuksella. Kulmienlaminoinnit ja ripsienkestotaivutuksetkin löydät meiltä, joita teemme alan huippubrändeillä Yumilashesilla, sekä Inleillä ja ne ovatkin olleet huippusuosittuja palveluita viime vuosina. Salongin palveluista löydät nyt myös PhiBrows Microbladingin. Microblading on nykyaikainen kulmamuotoilutekniikka, joka mahdollistaa luonnolliset kulmakarvat persoonallisesti. Lue lisää palvelusta sivuiltamme!

Kaipaatko hetken ihanaa omaa aikaa? Salonki Mintissä tarjoaa myös kokonaisvaltaisia hemmottelupaketteja. 

Olet lämpimästi tervetullut!

Tuotteet

Käytämme kampaamopalveluissamme suomalaisia värisarjoja, joissa on teknisesti ja laadullisesti parhaimmat raaka-aineet vaativimpiinkin hiuksiin. Kampaamotuotesarjana käytämme ruotsalaista Maria Nilaa, jolla on seuraavat sertifioinnit: • PETA • VEGAN SOCIETY • LEAPING BUNNY • PLAN VIVO Kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia ja pakkaukset ilmastokompensoituja.

Kasvohoidot teemme Italialaisella ammattikosmetiikkasarjalla Bioline Jatolla. Bioline Jatò kehittää yhteistyössä biologien, farmaseuttien, kemistien ja kosmetologien kanssa tehokkaita, turvallisia ja puhtaita koostumuksia, jotka perustuvat luonnollisiin ainesosiin yhdistettynä uusimpaan bioteknologiaan. BIOLINE JATÒ Jos luonnollisten ainesosien puhtaus ja toimivuus ovat sinulle tärkeintä, on Bioline Jatò valintasi. Koska luonto ei ole täydellinen, käyttää Bioline Jatò tuotteissaan viimeisintä bioteknologista tutkimusta jalostamaan ja parantamaan tehoaineet joita luonto meille tarjoaa.

Kouluttaudumme jatkuvasti alan huippukoulutuksissa. Meille voit aina soittaa ja kysyä lisätietoja, tai lähettää viestiä niin kerromme mielellämme lisää.

Asiakaspalautteet

Liisi tekee aina ihanan tuuheat ripset ❤️ Paras ripsiteknikko, jolla olen käynyt

-Noora

Asiakaspalautteet

“Ihanat, tyylikkäät ja erittäin tilavat tilat.

Loistava, iloinen palvelu. Mahtava väri hiuksissa. Kiitos!”
-Elina

Asiakaspalautteet

“Olin riemuissani, että Tampreelta löytyi näin korkealuokkaista palvelua! Teette taikoja aurinkoisessa tunnelmassa. Kaunis kiitos asiakaspalvelun ammattilaisille tähtihetkistä. Teille on niin kiva tulla. ”

Tanja V

Asiakaspalautteet

Liisi ja Jutta tekevät mahtavalla ammattitaidolla ja iloisella palvelulla monenlaiset kauneushoidot. Itsehän olen tällä viikolla käynyt vain laittamassa ripset ja kulmat, sekä hiusten värjäyksessä ja sokeroinnissakin. Voin vain suositella.

-Mervi

Tiedätkö mitä ”mintissä” tarkoittaa?

Mikäli sana ”mintissä” ei kerro sinulle mitään, niin avaamme sitä hieman: ”mintissä” tarkoittaa yhtäkuin viimesen päälle, huippukunnossa tai hyvin laitettu. Sana on tullut tutuksi vuosien varrella, kun te asiakkaat sanotte todella usein, että ”Ripset taas mintissä kiitos!”, ”Nyt on taas hiukset mintissä.” ”Ihanan pehmeäksi tuli iho, ihan mintissä taas.” Siksipä se kuvastaa hyvin sitä, mitä haluamme viestittää työmme jäljellä ja palvelulla. Halusimme logon väreiksi kultaista ja viininpunasta, vaaleanpunaista, koska ne viestivät meille energisyyttä, eleganttia, luxusta, laatua sekä hemmottelua ja rentoutta. Toivomme, että nimi jää mieleenne. ❣️

Yhteystiedot

salonkimintissa@gmail.com
040 538 3001

Osoite

Teiskontie 20, 33540 Tampere

 

Seuraa